Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá, 8-19 hod.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu www.duofishing.cz
Ochrana osobních údajů e-shopu www.duofishing.cz

Ochrana osobních údajů

Provozovatel eshopu www.duofishing.cz prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou přísně důvěrné a jsou chráněny zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

Údaje, které shromažďujeme

Pro realizaci objednávky na našich webech, či registraci do našeho systému, potřebujeme od Vás poskytnout následující osobní údaje: Jméno a příjmení, email, telefonní číslo, fakturační adresu, případně dodací adresu, pokud není shodná s fakturační. Dále pak evidujeme Vaše obchodní transakce u nás. Pro přihlášení k odběru novinek (newsletterů) potřebujeme poskytnout pouze Vaši emailovou adresu. 

K čemu údaje používáme

Poskytnuté informace slouží pro realizaci obchodní transakce na našem eshopu, což zahrnuje zpracování objednávek, uzavření smlouvy, následného dodání zboží, či komunikaci. V případě odběru novinek (newslatterů), slouží pouze pro zasílání novinek a akcí, které probíhají na našich eshopech, nebo kamenných prodejnách. Od zasílání novinek se lze kdykoliv odhlásit kliknutím na odkaz v emailu, nebo přímo na webu. Také je možnost zaslat žádost o odhlášení email info@duofishing.cz

Přístup k osobním údajům a jejich editace

Veškeré osobní údaje, které jste nám poskytli při vyplnění registračního formuláře, můžete editovat ve Vašem uživatelském profilu. Pokud jste u nás vytvořili objednávku bez registrace, můžete své údaje změnit buď telefonicky +420 724 784 604, nebo prostřednictvím emailu info@duofishing.cz.

Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit.
Nejčtenější na blogu
Kde nás najdete
Kontakty
Logo
Duofishing.cz
Ondřej Dušek
Ondřej Dušek
Po-Pá, 8-19 hod.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz